2012. augusztus 1., szerda

Concurs de etichete din cele doua localitati partenere



Un CONCURS DE ETICHETE pentru viticultorii din Diosig si Recas a fost organizat in cadrul proiectului " Valoare, istorie, traditie impreuna e-cultura" finantat prin programul e-CULTURA lansat de proiectul Economia Bazata pe Cunoastere. Activitatea a fost una in oglinda derulandu-se atat in comuna Diosig- solicitant cat si in orasul Recas - partener in proiect. 

O activitate care a facut apel la spiritul creativ al elevilor din Diosig si Recas a fost derulata in cadrul proiectului “Valoare, istorie, traditie impreuna e-cultura”. Activitatea a fost organizata implicand un numar de 50 de copii, care in prealabil au fost instruiti in design digital ulterior relizand propriu-zis modele de etichete a vinului pe calculator pentru viticultorii din comunitatile partenere. Responsabil direct de realizarea acestei activitati in comuna Diosig a fost profesorul Feher Arthur iar in Recas profesoara Ileana Stan ambii sustinuti si sprijiniti de membrii echipei de implementare a proiectului si nu numai, acestora adaugandu-se si cadre didactice din comunitatile implicate.

Dupa realizarea etichetelor un juriu format din cadre didactice si membrii ai echipei de proiect au declarat cate 5 etichete castigatoare din fiecare unitate administrativa implicata avandu- se in vedere atat gradul de creativitate respectiv de imaginatie cat si aspectul.
Elevii s-au aratat interesati de astfel de activitati si pe viitor,mai ales deoarece prin aceasta activitate au reusit sa acumuleze cunostinte noi in ceea ce priveste designul digital si prelucrarea de imagini utilizand calculatorul. Dincolo de entuziasmul copiilor, de cealalta parte , beneficiarii directi ai acestor etichete, viticultorii s-au aratat multumiti de faptul ca aceasta traditie trezeste interes in randul generatiei tinere.

Etichete realizarte de elevii scolii din Diosig respectiv Recas.






http://www.ecomunitate.ro/blog/concurs_de_etichete_pentru_viticltorii_din_diosig_si_recas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése